Şehit Anıl Eruluç Anaokulu
KURTULUŞ MAH. 236. SK. NO 10 SALİHLİ / MANİSA

VİZYON

Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan; geleceğe güvenle bakan mutlu bireyler yetiştiren tanınan ve tercih edilen okul öncesi eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilerimizin düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, çağdaş ve güncel eğitim programları ile onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmeye olanak sağlayarak; sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü gibi davranışları kazanmış, kendini tanıyan bireyler yetiştirerek okul öncesi eğitimin önemi konusunda toplumda fark yaratmaktır.

BAŞARILAR

Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi-Yılın Kaliteli Ekibi Ödülü İlçe İkincisi 2014-2015 Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi- Yılın Kaliteli Ekibi Ödülü İl Üçüncüsü 2014-2015 Beslenme Dostu Okul Projesi Belgesi Beyaz Bayrak Projesi Belgesi AB Erasmus+ Projesi "Good Start Grow Smart" (Ortak Ülkeler: İtalya, Fransa, Romanya, Estonya, Bulgaristan) Okulum Temiz Belgesi Sıfır Atık Belgesi
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah: 07:30 12:30 Öğle: 12:30 17:30

Servis Bilgisi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında veli marifeti ile servis hizmeti verilmemektedir.

MANİSA İL MERKEZİNE 80 KM - SALİHLİ İLÇE MERKEZİNE 2 KM

Kurtuluş Mahallesi 236 Sokak No:10/1 45310 Salihli/MANİSA

Proje Çalışmaları

Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Okulum Temiz Projesi, Sıfır Atık Projesi, Çevrimiçi Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi, E-Twinning projesi,MANEP Projeleri